Biztonsági vizsgálat « Hack3d.info

Biztonsági vizsgálat

Több oldalas egyedi PDF riport
Az összegyűjtött eredményekről egy ehhez hasonló részletes, összesítést állítunk össze Önnek, és / vagy kijelölt informatikai szakemberének. Ennek birtokában tudni fogja rendszerének gyenge pontjait, és nem általános frissítésekkel bombázza a rendszert, hanem célirányosan a “beteg” részekre tud nagyobb energiákat fektetni. Ezzel időt és pénzt spórol meg.
Forrás alapon
SQL, és XSS alapú webpenetrációs tesztelés, forráskód manuális átvizsgálása (alapban 20 aloldalig).
Verzió alapon
Manuális verziófüggő hibakeresés exploit-db.com alapján
Nyilvános adatbázis alapon
összevetés hackelt oldalak adatbázisaival
Spamlista alapon
Megvizsgáljuk, hogy szerverei spamlistán találhatóak e? Ez okozhatja leveleinek bizonytalan, vagy hosszadalmas kézbesítéseit, valamint a látszólag ok nélküli rossz helyezést a Google és egyéb keresőmotorok találati listájában.
+Gratis weboldal törési trendek
Folyamatosan frissülő anyag kihegyezve a hazai weboldal-törési és hackelési trendekre.
Szakértői szemmel vizsgáljuk meg időszakosan a Magyar web támadási trendjeit, majd abból közérthető riportot állítunk össze rendszeresen megrendelőink számára. A riport saját és vendég tapasztalatokat is összefog, valamint a trendek rövidtávú alakulását is megpróbálja megjósolni. Hasznos

Szolgáltatásunk a pontos és részletes hibakeresést, feltárást, valamint az arról készített átfogó  szakmai riportot foglalja magában.
A hibás kódrészletek, támadható felületek javítását a szolgáltatás nem tartalmazza. A penetrációs riportot mielőbb továbbítsa webmesterének, hogy a sebezhetőségeket javítani tudja. Kérésére honlapjának biztonságossá tételét mi is készséggel elvégezzük. A megrendelés gombra kattintva rövid adatbekérő oldalunkra jut, melynek kitöltését követően kollégánk hamarosan keresni fogja a megadott elérhetőségek egyikén.
A szolgáltatás megrendelése mellé 30% gratist biztosítunk a weblapját ért hackertámadások helyreállítására.
Kedvezményünk a megrendelést követő 6 hónapig érvényes.

Hackertelenítés szolgáltatásunkról itt olvashat bővebben.

Kérjen egyedi ajánlatot!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
×
Üdvözöljük!
Jó helyen jár, hogy feltört honlapját a legrövidebb időn belül helyreállíthassuk.

* A helyreállítás / tesztelés feltétele domain tulajdonosi, vagy a megbízotti státusz kétséget kizáró igazolása.

** A tesztelés nem igényel adminisztrátori hozzáférést, ellenben a helyreállítás szakmai feltétele adminisztrátori és / vagy Cpanel hozzáférés. Ezeket munkánk gyorsítása végett kérjük készítse elő.
ArabicEnglishGermanHungarian