ÁSZF « Hack3d.info

ÁSZF

Köszöntjük a hacked3d.info webportálon! Kérjük olvassa el a weboldal használatával kapcsolatos általános szerződési feltételeket.

Első és mindent felülíró rendelkezés a portál üzemeltetői és felhasználói részéről is az etikus hozzáállás minden a portállal kapcsolatos tevékenységhez kötődően.

A webhely megbízott üzemeltetője: Bujdosó László ev.
Nyilvántartási száma: 50860964
Adószáma: 67856736-1-27
Statisztikai számjel: 67856736-1813-231-07
Tevékenység: 620103

A hacked3d.info látogatója a webhely bármely módon történő elérésével és használatával önmagára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen szerződés rendelkezéseit, és kijelenti, hogy elolvasta és tudomásul veszi az ÁSZF-ben megfogalmazott irányelveket. Figyelmesen olvassa el a Szerződési feltételeket, mivel törvényes jogairól és azok korlátozásairól tartalmaz információkat, valamint egy szakaszban információt nyújt a hatályos jogszabályokról és a jogviták megoldásának joghatóságáról. Ha nem fogadja el kivétel nélkül mindegyik szerződési feltételt, nem használhatja a weboldalt.


A weboldal üzemeltetője (Bujdosó László egyéni vállalkozó, 67856736-1-27, Nyilvántartási szám: 50860964) módosíthatja a Szerződési Feltételeket, melyet Ön, mint a weboldal látogatója tudomásul vesz és elfogad. Az üzemeltető köteles nyilvánosságra hozni az ÁSZF legfrissebb példányát és a legutolsó módosítás dátumát. Minden módosítás a közzététellel válik hatályossá. A jelen szerződési feltételek lényeges változásairól a nekünk regisztrációkor megadott e-mail címekre küldött tájékoztatással vagy a webhelyünkön elhelyezett közleménnyel értesítjük partnereinket, hírlevélre feliratkozó tagjainkat.

1, A weboldal látogatója: Bármely személy, aki a hack3d.info oldalt betöltötte valamely internet szolgáltatón keresztül és a weboldalon böngészik, olvas, regisztrál, felhasználja a weboldal szolgáltatásait.

A weboldal látogatója az interaktív felületeket, hozzászólási lehetőségeket kizárólag saját felelősségére használja. Az interaktív felület használatával a látogató elfogadja, hogy nem használja a következőket:

a, az online közösség számára törvényellenes sértő tartalom, például rasszizmust, fizikai bántalmazást közvetítő tartalom

b, bármely olyan üzenet, adat, szöveg, zene, fájl, információ, kód és egyéb tartalom, ami obszcén, pornográf, becsületsértő, félrevezető, vagy emberi jogokat sértő és törvénytelen.

c, illegális tevékenységekről szóló tartalom, utasítás

d, szabadalmat, védjegyet, kereskedelmi titkot, szerzői jogot, szellemi tulajdont sértő magatartás, információ

e, kéretlen promóció

2, weboldal üzemeltetője
A hack3d.info domain néven bejegyzett weboldal üzemeltetője Bujdosó László, email cím: info@hack3d.info

3. Tiltott rendelkezések

Ön elfogadja, hogy az hack3d.info oldalon vagy azon keresztül szerzett tartalmat, információkat, vagy szolgáltatásokat nem módosítja, másolja le, terjeszti, viszi át, jeleníti meg, adja licencbe, használja fel származtatott munkák készítésére, adja át és nem értékesíti tovább. Ezen felül elfogadja az alábbiakat is:

– nem használja a weboldalt és annak tartalmait tovvábbítási céllal;

– a webhely tartalmait és információit nem éri el, figyeli meg vagy másolja le bármely keresőrobot („robot”, „spider”, „scraper”) vagy egyéb automatikus vagy manuális módszer segítségével bármely célra kifejezett írásos engedélyünk nélkül;

– a webhely adatbázisát, tartalmi elemeit nem sokszorozza, továbbítja, a nem publikus tartalmakat értelemszerűen nem töri fel, teszi elérhetővé

– nem sérti meg az oldal robotkizáró fejléceinek korlátozásait, és nem kerüli meg az egyéb intézkedéseket, amelyek a weboldalhoz való hozzáférést akadályozzák vagy korlátozzák;

– nem helyez el a weboldal bármely részére mutató mélyhivatkozást bármely célra kifejezett írásos engedélyünk nélkül;

– nem foglalja bele egyéb módon egy másik webhelybe a jelen Webhely bármely részét előzetes írásos jóváhagyásunk nélkül;

– nem tesz kísérletet az Hack3d.info által a weboldal szolgáltatások kapcsán használt bármely szoftverprogram módosítására, lefordítására, adaptálására, szerkesztésére, alkotóelemekre bontására vagy visszafejtésére.

4. Szabályok

A Portálra érkező látogató, a portál használatával elfogadja a Portálra vonatkozó jelen általános felhasználási szerződési feltételeket (továbbiakban: ÁSZF).

A Webhely tartalmának vagy bármely szakaszának másolása, átvitele, ismételt létrehozása, vagy terjesztése szigorúan tilos az Élménypiactér üzemeltetőjének előzetes írásos engedélye nélkül. Ha engedélyt szeretne kérni azt az alábbi elérhetőségen teheti meg: info@hack3d.info

A Portálon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata mindenkor a látogatók saját kockázatára és felelősségére történik.

A Portált megtekintő látogató a honlap tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására jogosult. A magáncélú felhasználás ingyenes.

Szolgáltató törekszik a Portálon találhFató információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, valódiságáért, frissességéért, hitelességéért felelősséget vállalni nem tud.

A Portálon található direkt linkeken keresztül elérhető más honlapokon található információkat Szolgáltató nem ellenőrzi, ezek mindenkori elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget vállalni nem tud.

Szolgáltató törekszik rá, de garantálni nem tudja a portál mindenkori zavartalan és hibamentes működését.

Szolgáltató a regisztrációk során birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályok szerint kezeli. Gondoskodik a látogatók személyes adatainak biztonságáról. A regisztráció alkalmával a regisztráló partner a jelen ÁSZF rendelkezésein túl megismeri és elfogadja a Portál Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot.

A portál hírlevéljére feliratkozó látogató a hírlevél feliratkozással megismeri és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakon túl az itt található adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Az ÁSZF-ben foglaltak megsértése esetén Szolgáltató megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglalt – jogi lépéseket.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

Budapest, 2017

Munkánk az esetek 98%-ában a szerver hozzáférést követő
3-4 órán belül üzemképessé teszi a weblapot.
Ugyanakkor fontos tudnia…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
×
Üdvözöljük!
Jó helyen jár, hogy feltört honlapját a legrövidebb időn belül helyreállíthassuk.

* A helyreállítás / tesztelés feltétele domain tulajdonosi, vagy a megbízotti státusz kétséget kizáró igazolása.

** A tesztelés nem igényel adminisztrátori hozzáférést, ellenben a helyreállítás szakmai feltétele adminisztrátori és / vagy Cpanel hozzáférés. Ezeket munkánk gyorsítása végett kérjük készítse elő.
ArabicEnglishGermanHungarian